Frolendingen

Har behov for flere barnehageplasser

Må øke kapasiteten

Linda bobler over av energi

Lykken er å komme seg ut

Pressemelding fra omsorgstjenesten

Har sendt ut pressemelding

Uteskole kan være tingen

Kommer med råd for hjemmeværende barn

Siste bildegalleri

Bigården på Skeimo i Åmli

Åpen brannstasjon

Konsert 21.09.2019

Kompelagets 30 års feiring

Gallup

Er du i aldersgruppen 25-40 år?

Notiser Vis alle

Viktig info fra avisa!

Publisert: 01.11.2019 kl 14:33

Frolendingen har måtte legge inn regnskapssystemet på nytt. Dette kan ha gitt noen huller/feil i systemet. Som purring på allerede betalt faktura. ...

Les hele

Svingte unna dyr - havnet i grøfta

Publisert: 22.06.2019 kl 20:10

En personbil endte i grøfta natt til lørdag, etter at det dukket opp et dyr i veien.- Vi fikk melding klokken 02.19 om at en bil hadde gått i ...

Les hele

Kabelbrudd

Publisert: 20.05.2019 kl 08:30

Vår eksterne leverandør av e-post har fått kabelbrudd på linjen inn og ut av huset. Av den grunn får vi ikke sendt etter mottatt e-poster via ...

Les hele

Feilsøkning

Publisert: 22.12.2018 kl 14:55

Lørdag 22. desember har det vært strømbrudd på avishuset i Osedalen. Dermed har vi også fått problemer med serveren som styrer pålogging til ...

Les hele

Bankbygget er til salgs

Bankbygget er til salgs

– Det har blitt veldig annerledes

– Det har blitt veldig annerledes

IKT-student med mål om jobb i PST

IKT-student med mål om jobb i PST

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...