Kjøpsvilkår / abonnementsvilkår

Betingelser

Abonnementsvilkår

Vilkår for abonnement på Frolendingen AS

1. Innledning
Disse vilkårene gjelder for bestilling og kjøp av abonnement på Frolendingen AS.
Avtalen er bindende for begge parter når Frolendingen AS har registrert bestillingen din.

2. Avtalepartene
Disse vilkårene gjelder mellom deg og
Frolendingen AS (Org. nr. 988 967 653 MVA)
Frolandsveien 985
4820 FROLAND

3. Abonnementet omfatter
Abonnementet gir tilgang til alt innhold i Frolendingen AS. Gjennom abonnementet får du tilgang til papiravisa, alle artikler på frolendingen og eAvis.

4. Levering og tilgang for brukeren
Vi leverer papiravisa til den adressen du har oppgitt. Du plikter å sørge for tilfredsstillende merking på leveringsstedet. Eventuelle endringer i leveringssted skjer på vilkår som du kan lese mer om på våre nettsider. Papiravisa leverer onsdager.

5. Retter
Brukernavn og passord er personlige og skal ikke deles med andre enn de som bor i husstanden.
Dersom du deler ditt brukernavn og passord i strid med dette, kan Frolendingen AS straks stenge tilgangen din uten at du har krav på økonomisk refusjon.

6. Angrerett
Ved kjøp av Frolendingen AS på nettet har du angrerett i samsvar med Lov om opplysningsplikt og angrerett mv ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted.
Skjema for angrerett følger med kvitteringen av ordren som du får ved bestilling av abonnementet. Du har da rett til å gå i fra avtalen ved å gi melding til Frolendingen AS innen 14 dager etter at du har mottatt skjemaet for angreretten. Melding bør du gi skriftlig.
Dersom abonnementet starter og er tilgjengelig for deg i perioden hvor angrerett kan gjøres gjeldende, skal du betale for den perioden du har mottatt eller har hatt tilgang til Frolendingen AS.

7. Personopplysninger
Frolendingen AS lagrer og bruker opplysninger om navn, e-post, adresse og telefonnummer, samt opplysninger om eventuell annen regningsbetaler.
Ved å akseptere disse brukervilkårene samtykker du til Frolendingen AS sin håndtering av dine personopplysninger.
Frolendingen AS bruker opplysningene dine for å gjennomføre og administrere avtaleforholdet. Informasjonen kan også bli brukt for at Frolendingen AS skal oppnå større kunnskap om brukerne slik at avisa kan utvikle og forbedre produktene og abonnementsfordelene.

Du har rett til innsyn i de opplysningene som Frolendingen AS har registrert om deg. Vi ber deg ta kontakt med oss for å rette opplysninger som skulle vise seg å ikke være korrekte. Du kan når som helst kreve at vi sletter opplysningene, dersom disse ikke lenger er nødvendige for å gjennomføre avtaleforholdet mellom deg og Frolendingen AS.
Du plikter å holde Frolendingen AS oppdatert om endringer av adresse eller lignende relevant for abonnementsforholdet. Slike endringer kan legges inn på brukerprofilen din på frolendingen.no, eller ved å kontakte vårt kundesenter på regnskap@frolendingen.no
Frolendingen AS er ansvarlig for håndteringen av opplysningene om deg. Ved spørsmål om bruken av personopplysningene kan du kontakte oss på regnskap@frolendingen.no

8. Priser
Alle oppgitte priser inkluderer levering i Norge.
Når vi sender utenfor Norge, gjelder særlige vilkår.
Frolendingen AS har rett til å endre prisen på ditt abonnement.

9. Betaling
Abonnementet skal betales på forskudd i samsvar med faktura avhengig av den abonnementsperioden du har valgt. Abonnementet kan eventuelt trekkes fra din konto/kredittkort, dersom du har valgt slik betalingsmåte.
Ønsker du å inngå avtale om e-faktura eller avtalegiro, ta kontakt med din bank. Ved en slik avtale trenger du ikke betale gebyr for papirfaktura.

10. For seint levert avis og ikke-levert avis
Ved forsinkelse eller ved tilfeller der papiravisa ikke blir levert, har Frolendingen AS rett til å etterlevere avisa ved neste utsending.
Forsinkelse eller ikke-levert papiravis gir ikke krav på forlenging av abonnementsperioden eller annen form for godtgjørelse så lenge avisa blir levert i etterkant.
Det er bare papiravisa som kan stoppes inntil videre. Avisa vil da bli tatt vare på. Dersom total systemsvikt hos Frolendingen AS medfører at avisa verken kan leveres som papiravis eller i digitalt format, har du krav på at abonnementsperioden blir forlenga med tilsvarende antall dager som vi ikke klarer å levere avisa.
Om papiravisa ikke blir levert, ring 37 23 65 00 snarest. Våre åpningstider er kl. 08:30 til 15:30 på hverdager. Lørdag og søndag har vi stengt.

11. Periode for abonnement og oppsigelse
Frolendingen AS tilbyr abonnement med ulike perioder.
Årsabonnement varer i 12 måneder og framholdes til det blir sagt opp.
Månedsabonnement, ukesabonnement og dagsabonnement gjelder bare for nettavisen/eAvisa, og varer kun for betalt periode.
Du kan når som helst si opp ditt abonnement på Frolendingen AS. Oppsigelse kan du levere skriftlig eller per telefon. Manglende betaling teller ikke som en oppsigelse av ditt.
Frolendingen AS kan i kampanjer tilby andre perioder og priser for abonnement. Du kan ikke si opp eksisterende abonnement for å tegne et nytt igjen med kampanjepris.

12. Endringer i avtalen
Disse vilkårene gjelder fra avtalen mellom deg og Frolendingen AS blir inngått og fram til nye vilkår blir publisert på nettsida.

Annonse